Blog

Piatra decorativa pentru birou… ce stil vei alege?

Piatra Decorativa Pret

 Atunci cand vrei sa adaugi un plus de stil si rafinament locului de munca, piatra decorativa pentru birou este alegerea perfecta. In ton cu tendintele moderne de design si decor, ea poate potenta cu usurinta orice spatiu. In plus, va adauga acel accent de bun gust care sa fac o declaratie in fata partenerilor de afaceri si a clientilor tai.

Dincolo de beneficiile estetice, acest tip de material prezinta o multitudine de avantaje practice: ofera izolatie termica si fonica, este extrem de durabila. Pe scurt, timp indelungat se va dovedi a fi o investitie inteligenta si plina de stil.

In functie de profilul afacerii tale si de viziunea personala, Stone Deco Style iti ofera o gama variata de piatra decorativa din care poti alege. Ea va oferi un plus de personalitate spatiului in care tu iti desfasori activitatea si va atrage mereu complimentele vizitatorilor. Iar daca ai nevoie de cateva sfaturi, daca esti indecis asupra stilului, consultantii nostri te pot ghida pentru a face alegerea perfecta.

Ce stil vei alege pentru piatra decorativa pentru birou?

#1 Declaratie de putere si profesionalism

Caramida aparenta este o alegere mereu la moda, indiferent ce nuante alegi: alba cu nuante mici de negru, maro inchis si maro deschis, nuanta rosu sau mustar. E de ajuns sa o montezi pe un singur perete, intr-o sala de meeting, de exemplu, iar ea va face o demonstratie de profesionalism si stil. Pentru cei ce iubesc stilul clasic, caramida este mereu impresionanta.

#2 Spatii deschise, calde si elegante

Piatra decorativa poate de asemenea sa creeze un sentiment cald si placut in interiorul unui birou. Alegerea unei pietre decorative pentru birou  intr-o nuanta de caramida deschisa, luminoasa, completata de cateva accente de culoare din decor sau mobilier, va face interiorul mult mai cald, dar elegant.

#3 Modernismul la el acasa

Un alt stil de decorare al biroului poate fi cel modern, in care piatra decorativa completeaza portiuni de decor sau accentueaza anumite zone ale acestuia. In acest sens, modelul Balcan te va ajuta sa obtii chiar efectul dorit. Poti placa cu el un stalp voluminos sau portiuni de perete, iar el va transmite ideea de forta si rezistenta, cu succes.

 

#4 Albul este mereu in tendinte

Decorul in nuante si subtonuri de alb este mereu o alegere eleganta pentru un birou, mai ales combinat cu pete de culoare care sa il potenteze. Caramida decorativa albă aplicata peste un perete alb va crea un efect putin vintage, insa foarte modern si apreciat in trendurile de decor. Nu iti lipseste din birou decat un perete colorat, iar mixul va fi unul cu adevarat fericit. In plus, spatiul va parea mai mare si mai aerisit.

 

#5 Pereti calzi și mobilier rece

Atunci cand vrei sa obtii un spatiu echilibrat cromatic in birou, poti alege sa combini un mobilier de culoare inchisa cu piatra decorativa deschisa, in tonuri complementare. De exemplu, mobilierul in nuante de lemn inchis, la paritate cu o caramida decorativa alb-galbuie, va oferi rafinament spatiului, profesionalism, dar si un strop de caldura pentru o atmosfera primitoare.

La Stone Deco Style vei gasi o gama variat de piatra decorativa in tendinte moderne, cat si o multitudine de idei si inspiratie pentru un spatiu echilibrat estetic. Nu ezita sa ne contactezi!