Hai să fim parteneri!

Te invităm să crești alături de noi printr-un parteneriat care îți va aduce o mulțime de beneficii! Avem colaborări cu unele din cele mai prestigioase afaceri din zona brico și ne dorim să fim și alături de tine!

Fă cunoștință cu noi

 

De peste 15 ani Stone Deco Style distribuie pe piața din România piatră decorativă de cea mai înaltă calitate. Cărămida și piatra decorativă sunt produse manual în fabricile noastre din Ciolpani și Buzău. Am derulat proiecte cu arhitecți și dezvoltatori parteneri cu care am întărit colaborări bazate pe multe reușite. “Alege să fii diferit!” este deviza noastră către care ne îndreptăm partenerii și clienții, susținându-le creativitatea și ajutându-i să dea frâu liber imaginației lor.

AVANTAJE

settings

Personalizare

Alcătuim împreună un plan personalizat, cât mai potrivit pentru tine și afacerea ta.

differentiation

Varietate

La noi vei găsi o varietate de produse de care clienții tăi au atât de mare nevoie

growth-chart

Dezvoltare

Afacerea ta va crește la un alt nivel, răspunzând mult mai bine nevoilor pieței.

Câștigăm împreună

Suntem conștienți de importanța parteneriatelor în vederea dezvoltării și ne propunem o abordare constructivă de tip "win-win" prin care câștigul și beneficiile sunt de ambele părți.

Obține răspunsuri la toate întrebările

Îți vom răspunde la toate întrebările, nelămuririle sau neclaritățile. Te vom conduce prin tot procesul și ne vom asigura că vei avea o experiență excelentă alături de noi.

PARTENERII NOȘTRI

Clădim încredere venind alături de partenerii noștri cu produse variate și prețuri pe măsură, susținându-le astfel activitatea și ajutându-i să-și îndeplinească obiectivele afacerii.