Blog

Construieste un foisor de poveste cu piatra decorativa de exterior

foisor cu piatra decorativa

Povestea estetica a unei case frumoase poate fi completata cu un foisor placat cu piatra decorativa de exterior. Frumusetea unei astfel de constructie intregeste spatiul de acasa. In plus, creeaza un spatiu dedicat relaxarii, in orice sezon, in functie de tipul lui: inchis sau deschis.

Pentru constructia unui foisor, piatra decorativa este o alegere perfecta. Ea va marca acest spatiu cu bun gust si eleganta. Insa, in egala masura, isi va dovedi timp indelungat calitatile practice. Acest material va rezista cu succes timp indelungat, va face fata cu succes la intemperiile vremii si va izola termic spatiul. Practic, un astfel de foisor va putea fi utilizat si in anotimpurile reci, cand vrei sa admiri natura.

Dupa cum stii, poti opta pentru un foisor inchis sau unul deschis. Pentru cele de vara, in functie de gradina ta, poti alege cum sa fie. Daca ai o gradina umbrita de copaci, foisorul poate fi neacoperit. Daca insa nu ai deloc copaci, unul adapostit poate fi o optiune mai buna. Aceasta mica de oaza in propria gradina poate deveni locatia multor momente pretioase. Aici poti savura un mic dejun, poti citi o carte sau poti lenevi. In egala masura, devine locul perfect pentru gratare si mici serate cu familia sau prietenii, de care iti vei aduce aminte cu drag.

Ce tip de foisor poti crea cu piatra decorativa de exterior?

Stone Deco Style te poate ajuta sa creezi un foisor placat cu piatra artificiala de vis. Ne mandrim cu o experienta vasta in astfel de proiecte si vom fi alaturi de tine pe parcursul realizarii lui. Un foisor poate fi considerat asemenea unei mini-casute: trebuie sa te gandesti ce stil vrei sa aiba, cu ce materiale si in ce tip de decor. Noi te putem ajuta cu raspunsul la toate aceste intrebari.

#1 Foisor inchis cupiatra decorativa de exterior

Daca vrei sa creezi un spatiu izolat termic si adapostit, un foisor inchis este solutia. Piatra decorativa din portofoliul nostru poate fi utilizata pentru a ermetiza spatiul. Un astfel de loc va putea fi utilizat indiferent de vreme, creandu-se in interiorul lui o atmosfera intima si calda. Aici te vei putea bucura de zile sau seri cu adevarat speciale, fie ca vor fi momentele tale de rasfat sau cele petrecute in compania celor dragi.

#2 Foisor cu gratar placat cu piatra decorativa de exterior

O alta optiune de folosire a pietrei decorative in foisor este in zona gratarului. Daca esti genul care iubeste gratarele dese alaturi de cei dragi, aceasta alegere va face casa buna cu tine. In plus, va da gratarului un aer mult mai „profi”, iar tu vei deveni bucatarul preferat al grupului. Aceasta optiune de placare se va dovedi de asemenea si mult mai practica pentry gratar, izolandu-l mai bine. In plus, aspectul te va incanta cu siguranta

#Foisor interior cu piatra decorativa

O alta alegere pe care o poti face este un foisor interior cu piatra decorativa, inchis complet. Practic, acesta va deveni un nou spatiu, o noua extensie a casei tale. Poate fi camera de citit, de strans in jurul focului sau pur si simplu de relaxare. Intr-o astfel de incapere, piatra decorativa va marca anumite portiuni din spatiu. Poti mixa aici piatra artificiala cu lemn si alte obiecte decorative. Rezultatul final: un foisor pe care il vei iubi.

Te poti inspira din mai multe tipuri de foisor placat cu piatra decorativa de exterior sau interior; Stone Deco Style este aici sa iti sustina pasiunea pentru proiecte frumoase!