Blog

Piatra decorativa pentru bucatarie creeaza un spatiu primitor

Bucatarie din piatra decorativa

Cand iti doresti un spatiu modern si calduros, piatra decorativa pentru bucatarie este alegerea perfecta pentru casa ta. Versus bucatariile clasice de tip romanesc, una placata cu piatra decorativa va crea senzatia unui loc intim, primitor, perfect pentru mesele in familie si cinele cu prietenii.

Aceasta piatra decorativa de interior nu este doar extrem de frumoasa; ea prezinta in egala masura avantaje tehnice, precum izolarea termica si fonica, cat si durabilitatea in timp. De regula, imbinarea unei portiuni de piatra artificala cu perete clasic poate crea un efect spectaculos si cu adevarat interesant. In plus, va fi in tendintele de design iubite si anul acesta de catre experti.

Stone Deco Style iti ofera o gama generoasa de piatra ieftina din care poti alege pentru placarea bucatariei tale. Te vei bucura sa descoperi ca poti alege dintr-o multitudine de stiluri, in functie de viziunea ta. Acest tip de material te poate ajuta sa amenajarea unui spatiu cu accente traditionale, moderne, minimaliste sau retro chic. Tu alegi ce stil iti reprezinta visul si personalitatea!

E usor sa te lasi inspirat din portofoliul nostru. In timp am avut placerea de a crea nenumarate stiluri de bucatarii cu piatra decorativa pentru bucatarie ce au contribuit la crearea unei atmosfere pozitive si primitoare. Lasa-te sedus de cateva dintre sugestiile noastre mai jos:

#1 Design modern cu piatra decorativa pentru bucatarie neagra

Daca iti doresti sa creezi un aspect elegant, cu elemente atat moderne, cat si de inspiratie vintage, piatra decorativa pentru bucatarie neagra este alegerea perfecta. Ea va scoate in evidente detalii de decor, ce pot fi completate usor cu pete de culoare date de vesela, de exemplu, sau de plante care sa iti insufleteasca bucataria. Acest stil de decorare va reliefa un aer elegant, sofisticat, perfect pentru cei cu gusturi rafinate, ce isi doresc sa atraga mereu complimentele musafirilor.

#2 Decor vintage cu o caramida aparenta ruginie pentru bucatarie

Stilul de interior vintage este intotdeauna la moda. Intr-o bucatarie de acest tip de design, piatra decorativa cu aspect de caramida aparenta ruginie aduce plus valoare. Integrata alaturi de un mobilier alb-sters, calduros si intim, acest tip de piatra artificiala face casa buna cu intreg spatiul. Poti placa un perete din zona mesei unde servesti cinele, iar fiecare masa alaturi de cei dragi va deveni o placuta calatorie in timp. Caramida este mereu apreciata pentru flexibilitatea cu care se integreaza in orice tip de decor, cat si pentru efectul spectaculos pe care il ofera alaturi de o multitudine de stiluri de interior.

#3 Stil traditional-modernist cu piatra decorativa alba pentru bucatarie

Lemnul cu aspect traditional, reinterpretat adesea cu elemente moderne, este o spendoare in orice bucatarie. In acest tip de decor, piatra decorativa pentru bucatarie de culoare alba poate sa scoata spatiul in evidenta si mai mult. O poti folosi fie pentru a placa un singur perete, insa pentru un efect spectaculos, o poti aplica pe portiunea de masa-bar, ca in bucatariile de tip american. O astfel de amenajare creeaza o atmosfera de familie calduroasa, unde toti cei dragi se pot strange pentru a petrece clipe de calitate.

Daca te-am sedus cu aceste sugestii, nu ezita sa contactezi expertii Stone Deco Style  pentru a te ajuta sa descoperi cele mai bune modele de piatra decorativa pentru bucatarie si pentru a crea spatiul mult visat, in conformitate cu gusturile tale.