Blog, Uncategorized

Un dormitor de vis este mai frumos cu piatra decorativa de interior

Piatra decorativa de interior

Odihna perfecta incepe cu un dormitor de vis amenajat cu piatra decorativa de interior sau caramida aparenta. Acestea poate crea in dormitorul tau o ambianta pe cat de rafinata, pe atat de calda si placuta. Sunt o multitudine de tipuri de piatra artificiala pe care le poti folosi, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii. Camera de odihna este cel mai intim loc dintr-o casa – un adevarat sanctuar. Astfel, ea merita toata atentia in amenajare. Poti chiar tine cont de principii de feng shui pentru a te bucura de un spatiu echilibrat energetic.

Stone Deco Style te poate ajuta sa amenajezi dormitorul conform viziunii tale. Ne dedicam timpul clientilor nostri si pasiunii acestora pentru frumos. Piatra decorativa de interior din gama noastra este de cea mai buna calitate. Iar avantajele oferite de ea sunt mai multe decat crezi si raspund chiar si celor mai exigente gusturi. Ea reuseste să ofere nu numai un ambient plăcut, ci si durabilitate, protectie termica si fonica. Ne mandrim cu sutele de proiecte facute pana in prezent si clienti multumiti de fiecare data. Indiferent de proiect, amenajare locuinta, birou sau alt tip de business, punem pasiune si dedicare in fiecare dintre ele.

Cum amenajezi dormitorul cu piatra decorativa de interior?

Dupa cum spuneam, dormitorul merita intotdeauna o atentie deosebita atunci cand il amenajezi si setezi atmosfera. Piatra decorativa de interior de la Stone Deco Style se preteaza unei game extinse de stiluri si preferinte. O poti alege in functie de mai multe criterii: atmosfera dorita, stilul de design interior, viziunea personala si multe altele. Insa pentru ca vrem sa iti dam o mana de ajutor, azi iti vom da cateva exemple de amenajare dormitor cu piatra artificiala care sa iti inspire imaginatia. Mai departe, ne poti contacta oricand pentru a incepe impreuna o lucrare pe care stim sigur ca o vei iubi.

#1 Dormitor in stil boho chic

Ai iubit dintotdeauna dormitoarele cu pereti de caramida din filme si accente de decor frumoase? Noi te putem ajuta sa creezi unul la fel. Piatra decorativa de interior de tip caramida aparenta rosie va seta un mood chic, cu accente vintage. Insa noi iti recomandam sa il intregesti cu elemente si finisaje moderne. Efectul va fi unul wow garantat. Iar clipele petrecute in dormitor te vor face sa te desprinzi din pat si mai greu dimineata. Doar pentru ca iti vei iubi privelistea din camera.

#2 Dormitor modern plin de lumina

Albul este mereu in tendintele de design interior. Iar acest trend nu face exceptie nici atunci cand e vorba de piatra decorativa de interior. Ea va contribui la crearea unei atmosfere senine, luminoase si plina de liniste. Ce iti poti dori mai mult de la un dormitor? Asigura-te insa sa incluzi in amenajarea finala si cateva pete de culoare – ele vor face un contrast superb.

#3 Dormitor neutru in tonuri echilibrate

Piatra decorativa de interior de tip caamida aparenta crem este alegerea recomandata atunci cand vrei un dormitor nici prea alb, dar nici prea colorat. Nuanta echilibreaza perfect spatiul, si isi modifica reflexiile in functie de lumina din camera. Astfel, ziua va capta lumina intr-un fel, iar luminile de interior vor crea o alta atmosfera.

Daca iti doresti mai multa inspiratie cu piatra artificiala, te invitam sa descoperi mai multe pe blogul nostru – ti-am pregatit cate ceva pentru fiecare camera din locuinta ta!