Blog

5 motive pentru care să alegi piatra decorativă de la Stone Deco Style

piatra-decorativa-ieftina

Piatra decorativa ieftina | Piatra artificiala

Când ești în căutarea materialelor pentru designul de interior perfect, piatra decorativă de la Stone Deco Style te va face să te îndrăgostești de ea.

Este astfel lesne de înțeles de ce o multitudine de experți în home deco o preferă și o recomandă. În trendul de amenajări interioare, piatra artificială este mereu la modă. Multitudinea de avantaje cu care aceasta vine la pachet o face o alegere evidentă, iar motivele sunt destule pentru această opțiune.

Stone Deco Style se mândrește cu proiectele din piatră artificială care au îmbogățit portofoliul companiei. Acest material poate fi folosit pentru placarea sufrageriei, dormitorului, bucătăriei, șemineului; în egală măsură, este recomandată și pentru placări de tip „business”, precum a biroului, a unei cafenele, a unei pizerii, etc. Posibilitățile sunt nelimitate!

Pentru a fi în perfectă cunoștință de cauză la urmatoarea amenajare pe care o planifici,  ne-am propus să îți spunem care sunt avantajele și „secretele” pietrei decorative. Dincolo de beneficiile de înfrumusețare ale oricărui spațiu cu acest material, sunt multe aspecte ce te vor convinge că piatra artificială îți poate îmbogăți stilul de design. Mai departe, nu îți rămâne decât să alegi tipul de piatra decorativa ieftina potrivit nevoilor tale și să te bucuri de efect.

Ce avantaje are piatra decorativă ? 

#1 Piatra decorativă izolează.

Izolarea termică și fonică oferită de piatra artificială este primul avantaj pe care acest material îl aduce. Atunci cand vrei să delimitezi cu succes un spațiu, și nu doar estetic, piatra te salvează. Ea izolează fonic o încăpere. Iar din punct de vedere termic, ea poate reține căldura sau răcoarea de la o încăpere la alta.

#2 Rezistă foarte bine în timp 

Piatra artificiala are o rezistență dovedită în timp. Culoarea rezistă foarte bine la placări. Mai mult, piatra nu se corodează în timp. Rezistența ei la apă sau temperaturi mari o aduce în topul preferințelor iubitorilor de amenajări cu bun gust. Dacă ai placat exteriorul casei cu piatră artificială, te vei bucura să știi că intemperiile vremii nu o vor deteriora în timp prea ușor. Din acest motiv, ea nici nu face mucegai, păstrându-și consistența și aspectul impecabile.

#3 Rezisța cu succes la impact

Piatra artificială de la Stone Deco Style rezistă foarte bine la șocuri, lovituri sau impact. Contrar percepției că piatra naturală este singura rezistentă, cea artificială face față cu brio oricăror lovituri.

#4 Montajul

Montajul este un alt avantaj al pietrei decorative. Ea nu este doar ușor de montat, ci are și un preț de montaj foarte accesibil pentru buzunare. În cazul altor materiale de amenajare interioară, montajul poate fi problematic sau dificil sau poate face un deranj prea mare.

#5 Frumusețe de necontestat

Orice spațiu care este placat cu piatră decorativă își sporește frumusețea. Materialul amplifică potențialul estetic al oricărui spațiu și dă un farmec aparte încăperii. Nu îți rămâne decât să îți alegi tipul și culoarea preferată!