Blog

Piatra decorativa exterior

piatra-decorativa-exterior

Piatra decorativa exterior si interior.

Piatra artificiala decorativa este potrivita pentru decorarea fațadelor si a interioarelor. Se utilizeaza in placari de exterior precum cea a gardurilor, placarea coloanelor, placarea soclurilor și a ferestrelor.

Imitatia de piatra naturala da un aspect deosebit la finisarilor interioare. Coridoarele, salile de mese, bucătăriile, birourile vor deveni mai rafinate mai primitoare.

Finisarile exterioare vor fi mai elegante, combinand diverse materiale decorative cu sticla sau metal. Piatra decorativă este ușor de aplicat, în condiții de siguranță.
Acest tip de piatra eleganta are o gamă largă de culori, datorită greutății sale potrivite nu permite supraincarcarea spatiilor de amenajat.

Piatra decorativa exterior

Pereții decorați cu piatră artificiala decorativa trebuie să fie iluminati bine pentru a pune in evidenta textura materialului.

Utilizati placarile cu piatra pentru decorarea semineului sau decorati un perete în care se afla acesta. Veti ramane uimit de impactul vizual pe care acest timp de amenajare interioara il are asupra locuintei dumneavoastra