Blog

Piatra decorativa interior

piatra-decorativa-interior
Piatra decorativa interior | Finisari interioare

Piatra decorativa interior este potrivita pentru decorarea fațadelor si a interioarelor. Se utilizeaza in placari de exterior precum cea a gardurilor, placarea coloanelor, placarea soclurilor și a ferestrelor.

Imitatia de piatra naturala da un aspect deosebit la finisarilor interioare. Coridoarele, salile de mese, bucătăriile, birourile vor deveni mai rafinate mai primitoare.

Aceste finisari interioare vor fi mai elegante, combinand diverse materiale decorative cu sticla sau metal. Piatra decorativă este ușor de aplicat, în condiții de siguranță.
Acest tip de piatra eleganta are o gamă largă de culori, datorită greutății sale potrivite nu permite supraincarcarea spatiilor de amenajat.

Piatra decorativa interior

Pereții decorați cu piatră artificiala decorativa trebuie să fie iluminati bine pentru a pune in evidenta textura materialului.

Utilizati placarile cu piatra pentru decorarea semineului sau decorati un perete în care se afla acesta. Veti ramane uimit de impactul vizual pe care acest tip de amenajare interioara il are asupra locuintei dumneavoastra

STONE DECO STYLE oferă o gamă largă de modele și nuanțe de piatră decorativă, cu o experiență în fabricarea acestui tip de piatră de peste 15 ani.

Vă punem la dispoziție produse care își păstrează aspectul pe termen lung, care nu se dezlipesc indiferent de suprafața pe care sunt aplicate și fără riscul de depigmentare a culorii. Aceste calități se datorează materialelor din care este realizată piatra decorativă, a testelor realizate pe toată gama de produse cu un adeziv superflexibil de exterior și a testelor cu un lac pe bază de apă care în urma aplicării nu mai necesită o întreținere anuală sau la 2-3 ani.

Gama noastră de produse din piatră decorativă este ideală atât pentru interiorul cât și exteriorul casei sau pentru afacerea dumneavoastră indiferent că se dorește a fi în stil Modern, Minimalist, Contemporan, Clasic, Industrial, Retro, Vintage, Shabby Chic sau Boho- Chic.