Blog

Ce beneficii obtii daca folosesti piatra decorativa de interior?

Piatra decorativa online

Cand vine vorba de amenajarile interioare, este necesar sa se tina cont de o multime de criterii, astfel incat aspectul obtinut sa fie pe placul tau si sa ai posibilitatea de a te bucura de un stil care sa te reprezinte. Din fericire, exista o multime de metode prin care iti poti crea propriul stil in procesul de amenajare a locuintei tale, una dintre ele fiind chiar adaugarea unui element captivant: piatra decorativa de interior.

Pe langa faptul ca ofera un design interesant, cu bun-gust, piatra decorativa de interior poate fi achizitionata la un pret avantajos si este confectionata la standarde inalte de calitate, avand un caracter rezistent. Astfel, aceasta a devenit una dintre cele mai cautate materiale de finisare de catre cumparatori.

piatra decorativa

6 atuuri ale pietrei decorative de interior in amenajarea locuintei tale

 1. Nivel crescut de durabilitate

Piatra decorativa artificiala este deseori realizata dintr-un material rezistent, din beton, peste care se adauga plastifianti si diverse elemente de armare, pentru a capata un caracter durabil. Astfel, fiind rezistenta la impact si la socuri, nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la viabilitatea sa.

2. Piatra decorativa de interior este ecologica

Spre deosebire de piatra naturala care, in unele situatii, poate fi daunatoare, avand un fond de radiatii, piatra artificiala se dovedeste a fi sigura atat pentru sanatatea omului, cat si pentru mediul inconjurator. Astfel, poate sa fie folosita cu incredere in locuinte, fara sa existe niciun risc.

3. Igiena corespunzatoare

Datorita faptului ca piatra artificiala nu permite tuturor impuritatilor sa patrunda in structura sa, se dovedeste a fi suficient de usor de curatat, fara sa fie nevoie de folosirea bactericidelor sau a detergentilor concentrati. De multe ori, pot fi agresivi atat pentru sanatatea omului, cat si pentru mediul inconjurator. Pentru mentinerea unei igiene corespunzatoare, se recomanda folosirea pietrei artificiale, care nici nu atrage infectarile fungice si care nu favorizeaza aparitia mucegaiului.

4. Nivel crescut de rezistenta la schimbarile de temperaturi

Vestea buna este ca ai ocazia sa achizitionezi o astfel de piatra online, fara sa fii nevoit sa depui niciun efort si te vei bucura de un alt avantaj: rezistenta ridicata in fata schimbarilor de temperaturi. De asemenea, nu exista probleme nici in ceea ce priveste umiditatea, pentru ca aceasta nu se acumuleaza la  nivelul structurii pietrei.

5. Pret accesibil

In comparatie cu piatra naturala, piatra artificiala poate sa fie cumparata la un pret mult mai accesibil, dovedindu-se a fi o achizitie avantajoasa: este mai rezistenta, mai durabila si se monteaza mai usor decat piatra artificiala.

6. Nu exista risc de decolorare pentru piatra artificiala

Datorita faptului ca piatra este realizata de cele mai multe ori din beton si este colorata cu ajutorul pigmentilor rezistenti, nu exista riscul sa se decoloreze in timp nici in momentul in care este expusa  razelor ultraviolete. Luciul si saturatia culorii pot fi mentinute multi ani din momentul aplicarii.

Prin urmare, exista multe persoane care isi amenajeaza interiorul casei cu ajutorul pietrei artificiale pentru obtinerea unui design placut. Datorita setului avantajos de beneficii mentionate anterior, toti cumparatorii vor beneficia de rezistenta, igiena corespunzatoare