Blog

În perioada 5-7 mai, Stone Deco Style a participat la Salonul Imobiliar București

stone deco style la salonul imobiliar bucuresti

În perioada 5-7 mai, echipa Stone Deco Style a participat la Salonul Imobiliar București, cel mai mare eveniment imobiliar al anului din Capitală. A fost un prilej pentru a ne prezenta gama de produse celor câteva mii de vizitatori prezenți la eveniment și pentru a stabili partneriate cu profesioniști din domeniul imobiliar sau din zona de amenajări interioare. Ne mândrim cu un portofoliul de peste 140 de modele de piatră decorativă și cărămidă aparentă, precum și cu produse complementare: garduri de piatră sau jardiniere din piatră.

 

stone-deco-style-a-participat-la-salonul-imobiliar-bucuresti

Am întâlnit oameni interesați să folosească piatra decorativă sau cărămida aparentă în amenajarea sau reamenjarea locuinței, dar și antreprenori din România sau din Diaspora, alături de care am pus bazele unor viitoare colaborări bazate pe profesionalism și calitate. “Alege să fii diferit!” este deviza noastră către care ne îndreptăm partenerii și clienții, susținându-le creativitatea și ajutându-i să dea frâu liber imaginației lor.

stone-deco-style-a-participat-la-salonul-imobiliar-bucuresti

Alaturi de InmoLuk RealEstate la Salonul Imobiliar Bucuresti.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții de decorare pentru pentru planurile voastre de amenajare, Stone Deco Style vă poate ajuta cu produse și servicii personalizate. Suntem deschiși să dezvoltăm proiecte unice și de lungă durată, astfel încât să se potrivească nevoilor și preferințelor fiecărui client în parte.

 

stone-deco-style-a-participat-la-salonul-imobiliar-bucuresti

Stone Deco Style la Salonul Imobiliar Bucuresti