Blog

Rafinează atmosfera cu o cramă placată cu piatră decorativă

Piatra Decorativa Pret

Adu aerul Toscanei în casa sau locația ta alegând o cramă placată cu piatră decorativă de la Stone Deco Style! Ai visat dintotdeauna la o cramă sau pivniță stilizată, placată cu cărămidă, care să arate exact ca în filme? Stone Deco Style te poate ajuta sa îți îndeplinești visul. Nu îți trebuie decât un pic de imaginație și piatră artificială din gama noastră.

O cramă de vinuri este perfectă pentru o casă în care locuiesc adevărați pasionați de vin. Ea poate fi aranjată astfel încât să dea impresia unei adevărate „vinării” personale, cochetă și plină de farmec. În egală măsură, crama poate fi cu ușurință găsită în restaurantele cu specific pe vin, conferind încăperii respective un aer elegant, demn de veritabili somalieri.

Piatra artificială din gama noastră vine într-o varietate de modele, texturi și culori. Ea poate fi inclusă într-o amenajare interioară cu ușurință, adăugând un plus de stil și bun gust locului respectiv. Însă acest material nu este doar estetic; el este și extrem de util, izolând fonic și termic. Astfel, piatra decorativă poate ajusta sonoritatea unei camere. În egală măsură, ea poate reține căldura sau răcoarea. Nu degeaba designeri din lumea întreagă o recomandă în trendurile de materiale de home deco.

Astfel, dacă ești în căutare de puțină inspirație pentru amenajarea cramei sau pivniței, dă-ne voie să te inspirăm cu câteva sugestii stilistice, ce îți vor pune imaginația la treabă.

#1 Amenajare cramă cu piatră decorativă de tip cărămidă falsă 

Caramida falsă este printre cele mai râvnite materiale atunci când dorim să obținem o atmosferă vintage chic, dar rafinată. În cazul unei crame, cărămida aparentă va conferi încăperii un aer vintage, dar și multă eleganță. În general, este greu de placat și decorat o astfel de cameră, de obicei la un nivel inferior de clădire, însă cărămida falsă va crea 50% din efectul spectaculos. Restul depinde doar de gusturile tale! Noi îți recomandăm însă suporții clasici de sticle de vin din lemn, care vor face pereche perfectă cu piatra decorativă.

#2 Amenajare cramă cu piatră decorativă în stil medieval-chic

Ați văzut vreodată o cramă veche cu iz de decor medieval, parcă ruptă din povestea unui castel de demult? Piatra decorativa de la Stone Deco Style te poate ajuta să obții chiar acest efect în propria cramă sau pivniță. Aici te poți juca cu nuanțele. Poți opta pentru piatra artificială roșiatică-închisă, pentru un efect de „vechi” sau mai viu și deschis colorată, pentru a aduce un aer modern. Apoi, poți completa locația cu suporți de vin din combinații de lemn și metal, pentru un aer reinterpretat al cramei. Efectul? Garantat WOW!

#3 Amenajare cramă cu piatră decorativă în stil rustic

Daca stilul tău este unul orientat spre tradițional, stilul rustic va arăta splendid în crama sau pivnița ta. Alege o cărămidă aparentă sau piatra artificială care are acest aer, apoi completează spațiul cu suporți de lemn, obiecte decorative de lut și te vei simți ca în crama bunicii, unde bunul gust și tradiția se îmbină extrem de armonios.

Descoperă în gama noastră de produse o varietate generoasă de modele decorative și noi te putem ajuta să construiești crama pe care ai visat-o mereu!