Blog

Gardul face casa bună cu piatră decorativă ornamentală…3 stiluri pe care le vei iubi !

piatra-ornamentala-exterior

Atunci când vorbim de piatra ornamentala exterior, aceasta este o alegere perfectă. Folosită nu doar pentru placări interior, ci și pentru placări exterior, precum cele ale gardurilor. Suntem siguri că, în călătoriile în străinătate, ați admirat case superbe care aveau garduri din piatră decorativă și arătau fantastic, exact ca în filme.

Acum, cu opțiunile de Piatră Decorativă de la Stone Deco Style, exteriorul casei tale poate fi la fel de seducător și ușor de admirat. Pe lângă considerentele de stil, un gard din piatra decorativa oferă siguranță și durabilitate, delimitând clar curtea de spațiul exterior.

Finisările exterioare de acest tip vor întregi designul locuinței tale, creând o atmosferă de poveste.

 

Iar pentru că inspirația nu vine de la noi niciodată singură, îți prezentăm 3 stiluri de garduri din piatră decorativă senzaționale. Iți vor oferi o mai bună viziune despre cât de rafinat poate arăta exteriorul locuinței tale.

#1 Gard placat cu piatră decorativă ornamentală în nuanțe calde, pământii

Piatra în culoarea argilei poate fi alegerea perfectă pentru cei ce-și doresc să transmită un sentiment de căldură exteriorului casei. Pentru un gard, această alegere creează siguranță, oferă un plus de rezistență în timp la intemperiile vremii și condiții vitrege. În plus, dacă va fi asortat echilibrat cu designul exterior al casei, rezultatul va fi de o estetică armonioasă și primitoare. Dispunerea pietrelor poate fi creată în funcție de viziunea arhitectului , alegând un stil deosebit, personal.

În orice caz, efectul final va fi unul plăcut ochiului și care te va face să revii de fiecare dată acasă cu mult drag.

#2 Gard placat cu piatră decorativă ornamentală în nuanțe roșiatice

Dacă ți-ai dorit un gard care să creeze un efect puternic, piatra decorativă roșie-maro este alegerea perfectă pentru tine.

Așezarea pieselor de piatră va da senzația unui zid vintage-modern, ce poate fi combinat cu mai multe tipuri de elemente decorative.

În spațiile dintre delimitările gardului, se pot adăuga nuanțe de culoare complementare, care să-ți transforme visul în realitate. În plus, acest tip de gard din piatră decorativă va transmite exteriorului senzația de putere, de stil trecatorului care va admira construcția finală.

#3 Gard placat cu piatră decorativă ornamentală în nuanțe de fortăreață

Când siguranța este primordială pentru tine, un gard din piatra decorativa impunător este o alegere perfectă. Creat pe stilul unui zid de fortăreață, acest stil oferă nu doar multă siguranță locuitorilor, ci și la fel de multă intimitate. Astfel, el poate ascunde după-amieze de vara leneșe petrecute la piscină sau citind sau pur și simplu momentele importante pentru tine când nu dorești să fii stânjenit de privirile curioase ale trecătorilor.

În plus, doar imaginează-ți pe cineva încercând să sară gardul pe proprietatea ta: va fi o misiune mai mult decat imposibilă. Dincolo de măsurile de siguranță oferite de un astfel de gard din piatra decorativă, această piatră elegantă transmite un sentiment de rafinament și bun gust și va merge perfect cu un exterior de casă la fel de elegant ca și gardul. Împreună, cele două vor crea un mix perfect de stil, confort și siguranță.

Pentru mai multă inspirație, nu ezita să frunzărești digital portofoliul nostru de lucrări deja realizate sau catalogul de produse de piatra ornamentala exterior, pentru a-ți alege un stil care să se potrivească personalității și viziunii tale.