Blog

Care este impactul vizual oferit de caramida decorativa pentru suprafata exterioara a casei tale?

caramida decorativa

Procesul de amenajare exterioara necesita un nivel ridicat de atentie din partea proprietarului sau chiar a designerului a carui responsabilitate este ca rezultatele obtinute sa fie cat mai satisfacatoare. Astfel, majoritatea persoanelor isi indreapta atentia catre folosirea diverselor elemente decorative, care revigoreaza si imbunatatesc semnificativ aspectul locuintei, fara sa se depuna mult efort si fara sa se consume sume generoase de bani. Daca te numeri si tu printre proprietarii de casa care isi doresc sa-si renoveze in mod corespunzator exteriorul locuintei, poti lua in considerare caramida decorativa, care este usor de aplicat si care se dovedeste a fi rezistenta in timp. Pentru inspiratie, poti accesa Stone Deco Style unde vei gasi o gama larga de produse intr-o varietate de modele.

caramida decorativa

6 super avantaje pe care le are caramida decorativa

  1. Nivel scazut de greutate

In cazul in care te-ai hotarat sa folosesti caramida aparenta pentru exterior, vei avea ocazia sa beneficiezi de o procedura facila de montare a sa datorita faptului ca placile sunt usoare si, automat, sunt usor de transportat, de manevrat si de aplicat.

  1. Durata lunga de viata

Esti in cautarea unor elemente decorative de o calitate superioara, care sa aiba o durata lunga de viata si care sa nu necesite un proces complex de intretinere? Din fericire, caramizile aparente indeplinesc cu succes aceasta cerinta, Stone Deco Style oferind garantia de 10 ani pentru produsele produse in fabricile noastre. Specialistii afirma ca durabilitatea lor poate sa se extinda chiar la 40-50 de ani.

  1. Nivel ridicat de rezistenta in conditii nefavorabile

Fie ca este expusa temperaturilor ridicate sau chiar razelor ultraviolete, caramida decorativa nu se decoloreaza si nici nu sufera modificari de textura in timp. De asemenea, nu este fragila nici atunci cand vine vorba de mediile umede sau de ploi abundente, avand rezistenta crescuta la apa.

  1. Caramida aparenta este igienica

Placile de caramida decorativa se trateaz cu lac pe baza de apa în vederea închiderii porilor si protectiei împotriva absorbtiei de apa. Lacul dedicat este GRANIT LAKK. Acesta este recomandat sa fie aplicat o data la 3 ani pentru caramida aplicata la exterior.

  1. Material ignifug

In momentul in care te decizi sa aplici astfel de elemente decorative pe suprafata exterioara a casei tale, trebuie sa te asiguri ca optezi pentru o varianta avantajoasa din toate punctele de vedere, mai ales in ceea ce priveste nivelul oferit de siguranta. Din fericire, caramizile aparente nu contin materiale care sa fie inflamabile, ci, din contra, sunt ignifuge.

  1. Varietate generoasa de modele disponibile

Este imposibil sa nu gasesti ce te intereseaza, multumita gamei largi de produse si modele disponibile. Poti opta cu incredere pentru orice nuanta iti doresti, astfel incat sa se potriveasca, mai ales, cu stilul casei si cu nuantele peretilor exteriori. Te incurajam sa fii creativ!

In concluzie, caramizile aparente pentru exterior se afla printre alegerile atat ale cumparatorilor, cat si ale designerilor, datorita beneficiilor mentionate anterior si datorita efectului estetic obtinut.