Blog

Stone Deco Style, producator si distribuitor de piatra decorativa

De peste 15 ani, Stone Deco Style este producator si distribuitor de piatra decorativa.

Distribuim pe piața din România piatra decorativă și cărămidă aparentă de cea mai înaltă calitate, produse manual în fabricile din Ciolpani și Buzău. Suntem prezenți prin showroom-urile noastre din București, Ciolpani și Buzău, dar și printr-o rețea solidă de distribuitori și parteneri prin care asigurăm o plasare a produselor noastre pe toată întinderea țării.
Calitatea premium este obținută prin procesul tehnologic special si rezulta intrun compozit din ciment alb cu piatra, vopsit in masa si decorat manual. Am derulat proiecte cu arhitecți și dezvoltatori parteneri cu care am întărit colaborări bazate pe multe reușite.

 

Primiți minim 5 beneficii dacă alegeți produsele Stone Deco Style pentru proiecte si construcții:

  • Prețuri si modele speciale – montaj facil
  • Peste 140 de modele standard plus personalizare dedicată
  • Costuri minime de întreținere
  • Garanție extinsă, durabilitate si rezistența pe viața 
“Alege să fii diferit!” este deviza Stone Deco Style, producator si distribuitor de piatra decorativa, către care ne îndreptam și clienții, susținându-le creativitatea cu peste 140 de modele de piatră decorativă și cărămida aparentă cu ajutorul cărora pot da frâu liber imaginației lor.  Vă așteptăm să vizitați showroom-urile și fabricile noastre din Ciolpani, Buzău și București.